ZWEDEN, dag 11 (22-07-2015)

DSCN5952

Na een lange reisdag zijn we aangekomen in Göteborg op de drop-in camping genaamd Liseberg – Delsjön. Op deze camping hebben we vorig jaar ook een nachtje gestaan, maar dit jaar staan we er voor 3 nachten. De camping is wel fijn, je kunt zelf bepalen waar je gaat staan & het is bijna in het centrum. De wc- en doucheruimtes zijn niet heel schoon want op de vloer ligt zand, losse haren en ongebruikte stukken wc-papier. De mensen hier zijn heel divers, uit heel veel verschillende landen zijn hier mensen te vinden!

DSCN9976

DSCN9979

DSCN9981

Nadat we een kaartje hadden getrokken uit de automaat & een plekje op de camping hadden gekozen, wilde we gaan eten bij de Ikea. Lekker, makkelijk en natuurlijk écht Zweeds.

DSCN9984

DSCN9986

Zo’n beetje heel Zweden at deze avond bij de Ikea.. Wat was het druk bij het avondeten! Pap en ik wilde eigenlijk de kip met friet, maar dan moesten we een kwartier wachten. Dat is niet wat, want dan had mam haar eten al. Dus kozen wij voor de gehaktballetjes met frambozensaus en groenten. Mam koos voor de zalm met een soort quiche met broccoli en groentes erbij. Ook had pap nog wat sla en kochten we broodjes voor morgenvroeg.

DSCN9988

In de winkel zelf was het helemaal niet druk, maar de rij voor de kassa was een ander verhaal.. Zelfs bij de zelf-scankassa was het nog lang wachten. We kochten een matje voor in de caravan en geurkaarsjes. Ook namen we nog een frozenyoghurt met meloen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s